Rust in het hoofd, weer volop zin in het komende seizoen

De vakantieperiode lijkt weer ver achter me terwijl het nog maar een paar weekjes geleden is. Gelukkig kan ik er steeds met een glimlach aan terugdenken en waren het weer onvergetelijke ervaringen.

Hoe druk het ook weer gaat worden, dat geluk heb ik alvast binnen.

Maar dan weer werk in de winkel.

Dankzij de mooie nazomer wat vroeger kunnen starten met de najaar verplanting op de kwekerij zodat deze planten zich goed kunnen vastzetten voor de winter .

In het voorjaar trekken deze planten zich niks aan van de drukte op de kwekerij van rooien, sorteren en afleveren; zij gaan gewoon rustig groeien. Die voorsprong hebben ze alvast mooi te pakken!

Het leverbare assortiment voor komend seizoen, met al zijn verschillende herkomsten en kwaliteiten, is kritisch bekeken en geïnventariseerd. Groeimaten zijn geschat, de lijst is opgemaakt.

Dat de uiteindelijke te leveren maten nog niet definitief zijn komt door de groeizame periode welke we nog wel een paar weken zullen houden, maar de basis is gelegd.

Hopelijk  is er ook voor u een periode van rust geweest en staat u weer volop open voor nieuwe plannen en het realiseren van die eerder gemaakte plannen.

Ik hoop van harte dat planten een onderdeel van uw plan is ! Groen geeft rust en dus dat blijvende vakantiegevoel!    

 

Genetisch hoogwaardige planten... een investering in de toekomst!

Meer info? Bel ons via telefoonnr.: +31-76-5971030 of mail ons via info@pccvanhasselt.nl

© Boomkwekerij PCC van Hasselt | Ontwerp & Realisatie: Dlogic