Missie en visie

Juniperus communis en Quercus robur

Juniperus communis en Quercus robur

Als boomkweker willen wij daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid op onze aarde door bewuste keuzes te maken. Keuzes welke terug gaan naar onze basis.
Keuzes welke gemaakt worden vanuit de overtuiging dat we verantwoordelijk zijn voor een schone en gezonde, maar ook een genetisch diverse groene leefomgeving.

Onze planten zijn de basis van het leven. Zij vormen onze zuurstof en zorgen voor filtering van de verontreinigde lucht. Zij geven ons rust en bescherming, zij geven ons vreugde en warmte, zij geven ons voeding en kracht. Dankzij onze planten geven we het leven door.

Onze boomkwekerij maakt zich sterk door te gaan voor hoogwaardig genetisch plantmateriaal. Borging van genetische diversiteit, duurzaamheid en aanpassing aan leefomgeving worden daardoor gerealiseerd.

Wij denken graag mee en adviseren onze klanten zodat zij investeren in een groene leefomgeving met een optimaal slagingspercentage vanuit een genetische diversiteit. Wij adviseren  graag mee om de juiste plant  op het juiste tijdstip op de juiste plek  te krijgen. Onze medewerkers zijn betrokken bij de opkweek van de planten en hebben oog voor  de belangen van onze klanten. Meedenken en adviseren zit ons in het bloed.

Never stop planting

Never stop planting

Bescherming jonge aanplant te Epe

Bescherming jonge aanplant te Epe

Genetisch hoogwaardige planten... een investering in de toekomst!

Meer info? Bel ons via telefoonnr.: +31-76-5971030 of mail ons via info@pccvanhasselt.nl

© Boomkwekerij PCC van Hasselt | Ontwerp & Realisatie: Dlogic