Naaldboom kwekerij

Naaldboom kwekerij PCC van Hasselt wilt altijd een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid op deze aarde door altijd de bewuste keuzes te maken. Het zijn de keuzes die terug gaan naar onze basis.

Deze keuze die gemaakt worden vanuit de overtuiging dat we altijd verantwoordelijk zijn voor een gezonde en schone, maar vooral genetisch diverse groene leefomgeving.

Niet alleen naaldbomen maar ook onze planten zijn de basis van het leven. Ze vormen namelijk ons zuurstof en zorgen ook voor de filtering van de verontreinigde lucht. Daarnaast geven bomen en planten ons ook bescherming, rust en natuurlijk ook vreugde en warmte.

Waarom kiest u voor kwekerij PCC van Hasselt

Boomkwekerij PCC van Hasselt maakt zich sterk door altijd te gaan voor hoogwaardig genetisch plantmateriaal. De borging van genetische diversiteit, duurzaamheid en aanpassing aan leefomgeving worden daardoor gerealiseerd.

PCC van Hasselt adviseert haar klanten en denken graag mee, zodat onze klanten kunnen investeren in een groene leefomgeving met een optimaal slagingspercentage vanuit een genetische diversiteit.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer weten over onze naaldboom kwekerij of juist over de andere bomen die wij planten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Genetisch hoogwaardige planten... een investering in de toekomst!

  Meer info? Bel ons via telefoonnr.: +31-76-5971030 of mail ons via info@pccvanhasselt.nl

  © Boomkwekerij PCC van Hasselt | Ontwerp & Realisatie: Dlogic