Inheemse bomen en planten kopen

Wilt u graag inheemse bomen en planten kopen? Dan is het verstandig dat u snel verder leest, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. PCC van Hasselt is een boomkwekerij uit Zundert waar u inheemse bomen en planten kunt kopen.

Het assortiment in inheemse bomen en planten is dan ook zeer breed. Door onze opleiding weten wij exact welke planten er in uw tuin eventueel geplaatst kunnen worden. De staat waarin uw tuin verkeerd is natuurlijk altijd weer uniek.

Want ligt uw tuin op het noorden of juist op het zuiden, is de grond droog of juist nat? Allemaal vragen die invloed hebben op de keuze voor uw bomen en planten. Om meer te weten wat bij uw tuin past, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Vers vanuit onze kwekerij

Op onze boomkwekerij in Zundert worden vele verschillende soorten inheemse bomen en planten gekweekt. Onze planten komen vers vanaf de kwekerij en kunnen direct in uw tuin geplant worden.

Zou u graag willen weten wat voor inheems beplanting en inheems bomen en struiken wij voor u beschikbaar hebben? Kom dan een keer langs bij onze kwekerij en bekijk al onze inheemse boomsoorten en planten. Snel contact? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier hieronder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Genetisch hoogwaardige planten... een investering in de toekomst!

  Meer info? Bel ons via telefoonnr.: +31-76-5971030 of mail ons via info@pccvanhasselt.nl

  © Boomkwekerij PCC van Hasselt | Ontwerp & Realisatie: Dlogic