Douglas Larix boom kopen

 

Zou u graag een Douglas Larix willen kopen? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen. Douglas is de naam van een houtsoort wat uiteraard van de Larix Douglas komt. Het spint is bleekbruin en het kernhout is roze-bruin.

Douglas wordt ook veel verwerkt tot multiplex platen. Het is niet zo gek dat het hout dan ook voor de bouw, vloeren, schuttingen, masten en nog veel meer gebruikt wordt. Deze Europese Lariks komt van nature voornamelijk in de Alpen en de Karpaten voor, maar wordt toch in sommige tuinen en parken aangeplant als sierboom.

In de Nederlandse bossen meer voorkomende larix is meestal een kruising van deze Europese lariks met de Japanse lariks.

Wat kunt u voor ons verwachten?

Wij willen als boomkweker altijd een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid op onze aarde door bewuste keuzes te maken. Deze keuzes komen altijd terug naar ons basis. De keuzes worden gemaakt vanuit een bepaalde overtuiging van dat we verantwoordelijk zijn voor een gezonde en schone genetische diverse groene leefomgeving.

Onze planten zijn de basis van het leven. Zij vormen onze zuurstof en zorgen voor filtering van de verontreinigde lucht. Zij geven ons rust en bescherming, zij geven ons vreugde en warmte, zij geven ons voeding en kracht. Dankzij onze planten geven we het leven door.
Onze boomkwekerij maakt zich sterk door te gaan voor hoogwaardig genetisch plantmateriaal. Borging van genetische diversiteit, duurzaamheid en aanpassing aan leefomgeving worden daardoor gerealiseerd.

Wilt u meer over onze autochtone bomen en planten weten? Neem dan snel hieronder contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Genetisch hoogwaardige planten... een investering in de toekomst!

  Meer info? Bel ons via telefoonnr.: +31-76-5971030 of mail ons via info@pccvanhasselt.nl

  © Boomkwekerij PCC van Hasselt | Ontwerp & Realisatie: Dlogic