Boomkwekerij Zundert

Boomkwekerij in Zundert PCC van Hasselt is gespecialiseerd in het zaaien en opkweken van autochtoon gecertificeerde planten. Maar ook de gecertificeerde herkomsten van diverse bosbouwsoorten en haagplanten vallen hieronder.

Het is de kwaliteit van onze planten wat ons drijft en door onze snelle en correcte verwerking van aanvragen, bestellingen en afleveringen. En door onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers staan wij altijd garant voor kwaliteit.

Wat willen wij in Zundert bereiken?

Als professionele boomkweker willen wij altijd een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid op onze aarde, door altijd de bewuste keuzes te maken. Het zijn de keuzes welke terug gaan naar onze basis.

De keuzes die gemaakt worden zullen altijd vanuit de overtuiging dat wij verantwoordelijk zijn voor een gezonde, schone en groene leefomgeving. Onze boomkwekerij uit Zundert maakt zich sterk door te gaan voor hoogwaardig genetisch plantmateriaal.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij denken altijd graag mee met onze klanten en wij proberen altijd onze klanten optimaal te adviseren, zodat zij investeren in een groene leefomgeving met een optimaal slagingspercentage vanuit een genetische diversiteit.

Daarom adviseren wij graag mee om de juiste plant op het juiste tijdstip op de juiste plek te krijgen. Al onze medewerkers zijn betrokken bij de opkweek van de planten en hebben oog voor de belangen van u, de klant. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Genetisch hoogwaardige planten... een investering in de toekomst!

  Meer info? Bel ons via telefoonnr.: +31-76-5971030 of mail ons via info@pccvanhasselt.nl

  © Boomkwekerij PCC van Hasselt | Ontwerp & Realisatie: Dlogic